Direktor AO: Mediji su nepravedni prema Novaku, još ne znamo da li će učestvovati u Melburnu

Direktor Australijan opena Kreg Tajli rekao je da i dalje nije poznato da li će Novak Đoković braniti titulu u Melburnu i dodao da mediji nisu bili korektni prema najboljem teniseru sveta.

Do početka prvog grend slema u sezoni ostalo je manje od mesec dana, a i dalje nije poznato da li će publika u Melburn parku gledati devetostrukog osvajača turnira Novaka Đokovića.

Posle nagoveštaja da će samo vakcinisani igrači moći da igraju na Australijan openu, to pravilo je donekle ublaženo odlukom da će postojati mogućnost da određeni teniseri dobiju medicinsko izuzeće.

Pojedini mediji odmah su napali Đokovića, rekavši da je to pravilo „izmišljeno“ da bi se njemu izašlo u susret i da je srpski teniser već tražio izuzeće, ali direktor turnira Kreg Tajli odbacio je takve navode.

„Novak je rekao da su medicinske informacije o njemu privatna stvar i da su poverljive“, rekao je Tajli, dodavši da još ne zna da li će Đoković pokušati da deseti put u karijeri osvoji titulu u Australiji, ali i da su mediji bili nepravedni prema najboljem teniseru sveta.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar