Marketing

KO SMO MI?

Radio Sport jedini je sportski i najslušaniji onlajn radio u regionu, jer se reemituje na više od 20 portala u realnom vremenu.

KO SU NAŠI SLUŠAOCI?

Našu publiku čine svi ljubitelji sporta širom sveta, ta publika svakog dana sve je brojnija, a mi se trudimo da sve sportove i sve sportske događaje podjednako medijski ispratimo u našem radijskom programu i na našem portalu.

KAKO SE FINANSIRAMO?

Radio Sport finansira se isključivo od izdavanja reklamnog prostora i donacija, zato vas molimo da pomognete rad našeg i vašeg radija reklamiranjem vaše renomirane firme na našem radiju i portalu, ili doniranjem skromnih donacija koje će puno značiti mladom timu entuzijasta koji čine onlajn redakciju Radio Sporta.

KAKO DA SE REKLAMIRATE?

Zakupom reklamnog prostora u radio programu Radio Sporta i zakupom reklamnog prostora na portalu Radiosport.co.rs obezbedićete maksimalnu vidljivost i čujnost reklame vaše firme po veoma pristupačnim cenama koje možete videti na stranici Marketing na našem portalu.

Ukoliko smatrate da vam reklama nije potrebna, možete pomoći rad Radio Sporta uplatom skromne donacije na račun: 360-0381641991813-45

 

Cena emitovanja reklamnog džingla na Radio SPORTU na mesečnom nivou je:

8 puta dnevno     4.900 dinara

16 puta dnevno   5.900 dinara

24 puta dnevno   6.900 dinara

Cena PR priloga trajanja do 3 minuta = 5.000 RSD

 

Radio kampanja je investicija u budućnost brenda vaše firme. Onlajn radio je medij budućnosti i jedan od najboljih medija za stvaranje i jačanje brendova. Investirajte u budućnost, a mi ćemo se uvek truditi da se vaša investicija isplati što pre.

Pored emitovanja radio kampanje na Radio Sportu dobijate mnogo više jer se Radio Sport emituje na još 16 portala!

Broj računa: 360-0381641991813-45